Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/barnrumsbloggen.se/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Barnrumsbloggen - Barnrumsbloggen
Inspiration

Barnrumsbloggen

november 23, 2017

Jag älskar barnrum! Det finns inget som är roligare att inreda. Att ta tillvara på lekfullheten, fantasin och magin som redan finns hos barnen och skapa en värld utifrån det. Det finns oändligt mycket fint att inspireras av, för mycket för att allt ska rymmas i mitt huvud, så jag tänkte samla det här istället. Hoppas ni vill hänga med!

Elin heter jag och bor tillsammans med min sambo Jonas och våra två barn Indra 8år och Edda 4år, i ett kedjehus söder om Stockholm. Jag frilansar som inredningsstylist och influerar under @studioelwa på Instagram, Jonas jobbar som It-konsult, Indra går på gymnastik och Edda gillar att lägga pussel. Men den här bloggen kommer egentligen inte handla så mycket om oss utan om allt annat inom barnrum. Men man kan ju inte göra ett blogginlägg utan bilder, så här kommer några bilder på hur det kan se ut i mina barns rum. När det väl är städat.

Välkomna till barnrumsbloggen!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Sabbe november 27, 2017 at 1:39 f m

    Åhh! Så fina bilder att inspireras av! ✨??✨ Hoppas fler hittar hit! ??

    • Reply admin november 27, 2017 at 7:04 f m

      Tack! 🙂

    Leave a Reply