Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/barnrumsbloggen.se/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Gör din egen julkalender - Barnrumsbloggen
DIY Jul

Gör din egen julkalender

november 25, 2017

Nu är det inte långt kvar innan det är dax att börja räkna ner till julafton och om någon mer än jag inte fixat julkalendern än så kommer här lite tips på hur man kan göra sin egen.

En grej som är så himla bra att fylla kalendern med är aktiviteter. Att göra saker tillsammans känns mycket mer värt än att köpa mängder av krafs eller godis. Men en blandning av allt är kanske den perfekt kalendern. Här finns bra ideer på vad man kan fylla kalendern med.

Jag är ett stort fan av att återanvända sånt som man redan har hemma, så den här varianten från Dos Family är en favorit. Tycker den påminner lite om Pettson & Findus julgran. Skulle vilja göra något liknande, om jag hinner.

 

Att bara hänga paket från en gren är både enkelt och fint. Bild från geoffrey and grace

 

Kanske inte den mest barnvänliga, då det är väldigt lätt att tjuvkika… Men ändå en kul idé, och använder man grönt papper så blir det en lite granskog. Här kan ni se hur man gör strutarna

 

Hur söt är inte den här från idée créative då?

 

Och om man har oändligt mycket tid kan man ju göra som A beautiful mess och bygga 24 små hus i papp med avtagbart tak…

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply