Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/barnrumsbloggen.se/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Färginspiration - Barnrumsbloggen
Inspiration

Färginspiration

november 26, 2017

Färger är något jag blir väldigt inspirerad av, och så fort jag ser en fin färgkombo så vill jag göra om hemma direkt. Även om man inte har så mycket färg i sitt hem i övrigt så tycker jag att man ”kan” vara lite djärvare i sina färgval och hur man målar i ett barnrum

Att måla taket gör det lite mer ombonat och är ett bra sätt att få in fler färger. Extra bra om man har svårt att bara välja en färg, vilket jag alltid har. Det kan dock göra att taket känns lägre om man inte har högt i tak som på bilden, men skulle ändå säga att det är värt det.  Bild: Alcro

Så drömmigt med den dova väggfärgen mot den senapsgula sänghimmeln. Bild: The living details

 

Att måla ton i ton är ett bra sätt att få det lite roligare samtidigt som det känns fortfarande blir ett lugnt intryck. Bild: Mio

Att måla in allt i samma färg ger också en lugn grund. Perfekt om det är mycket som händer i övrigt i rummet, vilket det ofta är i barnrum. Sen poppar även starka färger väldigt fint mot en mörkare grå, så det kan vara en bra kompromiss om barnet och föräldrarna inte vill åt samma håll. Bild: The socialite family

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply