Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/barnrumsbloggen.se/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Plywood - Barnrumsbloggen
Inspiration

Plywood

november 27, 2017

Det finns ju mycket fina träleksaker och detaljer nu, men det är fint att få in trä i inredningen också. Jag gillar plywood, det känns rått och mjukt på samma gång, och vill man få bort den gula tonen så kan man bara vitlasera. Blir så sugen på att platsbygga möbler när jag ser sånt här, men samtidigt gillar jag att möblerar om ofta så det kanske inte är något för mig…

Det här skrivbordet är så sött, och enkelt att bygga själv. Gillar garderoberna och sittytan också, men man hade ju velat maxa förvaringen och byggt en utdragbar låda under sittbänken. Men förvaring är kanske inget dom har behov av med tanke på att man knappt kan öppna vänstra garderoben… 🙂 Bild: Vtwonen

Det här är kanske lite väl mycket plywood, men gillar det här skrivbordet också. Undrar dock hur dom har fäst det, man ser att det sitter en list upptill, men det lär ju inte räcka. Men å andra sidan så är det ju en reklambild och då behöver det ju inte vara mer hållbart än att man hinner ta bilden… 🙂 Bild: Hm home

 

Älskar det här bohemiska barnrummet! Den här sängen är kanske inte byggd i plywood men får vara med ändå. Perfekt med stora lådor så man kan gömma dom stora leksakerna. Man hade kunnat lämna sidan på trappen öppen och haft hyllor där också, hade varit perfekt till godnattsagorna tänker jag. Bild: Vtwonen

Om man älskar plywood kan man ju klä in hela väggar. Det är också fint att göra så som Petra har gjort och måla en del av plywooden. Bild: Habitat

Den som byggde den här lekfulla våningsängen har verkligen tänkt till och utnyttjat döytan övanför dörren, och byggt dold förvaring i trappan och under sängen. Här är också ett bra exempel på hur man kan få in lite färg utan att måla hela rummet. Bild: Jäll & tofta

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply