Jul

Årets julkalender

december 1, 2017

Så var det redan 1 december, och jag som hade storslagna planer på att bygga en julgran av pinnar som julkalender och blanda med aktiviteter, några presenter och lite godis. Men så kände jag att tiden inte skulle räcka till och att jag verkligen behöver släppa pressen. Håller ju på och stressar ihjäl mig själv med allt jag ska göra hela tiden. Det går lika bra med köpta kalendrar! Indra har dessutom önskat sig en från Glitter och Edda är väldigt intresserad av smycken och hårgrejer just nu så vi köpte en varsin till dom.

Men så igår kväll efter att ha blivit klar med alla måsten så fick jag feeling och gjorde en aktivitetskalender till hela familjen i alla fall. Det blev stjärnor från förra årets kalender (från Numero 74) och en gren som jag hade. Ja, det är sånt jag har. Tror det kommer bli toppen, kul med något att göra tillsammans varje dag, även om det bara är något litet.

Eftersom man aldrig vet om det kommer någon snö, så har jag bara innomhusaktiviteter, men det är ju bara att byta ut ifall det passar bättre att åka pulka tex. Här är listan på hur vår kalender ser ut:

1. Julpynta

2. Köpa godis på godisbolaget

3. Bada badkar

4. Låna böcker på biblioteket

5. Disco

6. Lägga pussel

7. Spela spel

8. Hyra film

9. Köpa godis på godisbolaget

10. baka pepparkakor

11. Skriva önskelista till tomten

12. Pyssla

13. Äta på restaurang

14. Spela spel

15. Klä ut oss

16. Klä julgranen

17. Baka julgodis

18. Rita

19. Barnen väljer middag

20. Läsa 10 godnattsagor

21. Tomtegröt till middag

22. Äta efterrätt

23. Hyra film

24. Leta paket

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Sabbe december 2, 2017 at 7:37 f m

    Vilken underbar idé ! Tid med barnen är ju guld värd! ?

    • Reply admin december 2, 2017 at 8:07 e m

      Hittills har det varit väldigt uppskattat! 🙂

    Leave a Reply