Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/barnrumsbloggen.se/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Gott nytt slajm! - Barnrumsbloggen
DIY

Gott nytt slajm!

januari 2, 2018

Ingen förälder som har youtube-stora barn har väl missat slime-hypen som råder, och då räcker det inte med att köpa färdigt slime utan man ska göra det själv. Internet svämmar över med recept och youtubeklipp, och vi har testat några stycken med varierat resultat. Men här kommer ett recept på ett fluffy slime, som kidsen säger, som är lätt och har funkat varje gång

Recept på fluffy slime:

1dl skollim

1dl raklödder

linsvätska

eventuellt karamellfärg

Rör ihop lim och raklödder med en sked tills det blir en massa, spruta sen i lite linsvätska. Tillsätt karamellfärg om du vill ha färg på slimet. Till en början kan det vara lite kladdigt (att den fastnar på fingrarna, kladdigare än så ska den inte vara för då är något fel) men den blir bättre om den får ligga en stund, antar att det är för att limmet stelnar lite.

Det är tydligen viktigt att den ska kunna pokea, dvs att det låter det floff när man trycker ner fingrarna

Lycka till!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply