Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/barnrumsbloggen.se/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Miss Della - Barnrumsbloggen
Nyhter

Miss Della

februari 14, 2018

Idag släpps Mrs Mighettos senaste print Miss Della, som är ett samarbete med bloggaren Ditte Svanfeldt och Hjärnfonden. Det är Dittes dotter Della, som föddes med en cp-skada, som är flickan på bilden, och 25kr per poster går till hjärnfonden.

Så här står det om Miss Della på Mrs Mighettos hemsida:

I taket lyser stjärnorna och glitter regnar ner i Miss Dellas bruna lockar. Hon dansar i takt till låga toner och hennes oövervinneliga styrka fyller rummet. Tiden stannar och Miss Della sprider magi, idag är det glitter och fjärilar. Här och nu är alla tillsammans och kärleken besegrar allt.

Della föddes med en cp-skada. Beskedet kom redan när hon låg i magen. Della förstår och känner så mycket, men har aldrig kunnat prata, inte heller kunnat gå. Della lever på begränsad tid med sin mamma och pappa. Begränsad tid med sina syskon. 

Della är en av tusentals barn som föds med en skada. Hon är symbolen för familjer som lever i ständig oro över sitt sjuka barn, rädslor omöjliga att förstå, men framför allt lever de med obeskrivlig kärlek till sitt eget mirakel.  

Bilder: Mrs Mighetto

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply