Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/barnrumsbloggen.se/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Ikea hack - Tarva byrå - Barnrumsbloggen
DIY Ikea hack

Ikea hack – Tarva byrå

april 5, 2018

Hur fin är inte den här lilla sagohörnan som Monica på Hemmafixbloggen gjort? Jag som så länge letat efter det perfekta skåpet för att göra om till dockskåp, och gärna med en låda under där man kan förvara dockor mm, men aldrig tänkt på att man kan använda en byrå! Det är ju bara att sätta in fler hyllplan om man om vill ha fler våningar. Om det nu är ett dockhus man vill göra. Det här är ett av dom bästa ikea hack jag sett och jag älskar färgkombinationen! Här hittar ni beskrivning på hur hon gjort

Foto: Henrik Nero

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply