Inspiration Nyhter

Kubel kids

maj 14, 2018
Kubel Kids är en liten tapetkollektion från Sandbergs i samarbete med och fotografen och stylisten Anna Kubel. Anna har tillsammans med Sandbergs designteam tagit fram alla färger i kollektionen och både färger och mönster känns mjuka och naturnära. I samband med detta kommer det även släppas en begränsad upplaga av barnmockasiner från Betón i mönstret Ava och jag önskar så att dom gjorts i större storlekar så dom passat mina barn.

Kollektionen släpps den 16 Maj och jag vet inte hur länge den stannar, men är helt övertygad om att den kommer sälja som smör!

Ava

Ava

Ava-Elvira

Bianca

Bianca

Hollie

Hollie

Morängen

Det lanseras även några associerar som sprattelharen Stuart, djurmasker och tygmärken

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply